image
Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > Soutěž Regionální potravina

Soutěž Regionální potravina



Naše výtečná Havlíčkova klobása se švestkou se zúčastnila soutěže Regionální potravina a s potěšením oznamujeme, že ve své kategorii předběhla všechny konkurenty a byla oceněna vzácným logem Regionální potravina. Jedná se o logo potvrzující vysokou kvalitu výrobku ve všech ohledech, ať už jde o excelentní chuť, čerstvost nebo složení výhradně z lokálních surovin. Všichni milovníci dobrého jídla si díky této pečeti mohou být naprosto jistí, že by měli očekávat to nejlepší.

„I když byl letošní rok poznamenám koronavirovou pandemií, tak se nám přihlásilo více výrobků než loňský rok, za což jsme rádi. Nejsilněji zastoupenou kategorií byla kategorie Masné výrobky tepelně opracované. Celkově komise hodnotila 74 výrobků od 24 výrobců.“, říká krajský koordinátor Karel Coufal a ředitel OAK Třebíč.

Jde vidět, že to náš zástupce neměl jednoduché a musel se utkat s tvrdou konkurencí, o to víc si ale vážíme, že pečeť kvality byla poskytnuta právě nám. Pokud jste o naší Havlíčkově klobáse se švestkou neslyšeli nebo ji zatím neochutnali, tak my i hodnotitelská komise Regionální potraviny vřele doporučujeme, abyste to, co nejdříve napravili. 

Přejeme dobrou chuť!

kompozice-Vysocina.jpg